5.5.2017 – Wat betekent vrijheid voor jou?

5.5.2017

Wat betekent vrijheid voor jou?

Kunnen gaan en staan waar en wanneer ik dat wil en dat letterlijk alle beslissingen in mijn leven afhangen van mijzelf.

Wat helaas betekent dat ik in mijn eigen ogen nooit echt vrij zal zijn. Ik zou ook niet willen zeggen dat ik mij totaal niet vrij voel, er zijn namelijk vele plekken op deze wereld waar vrijheid helemaal geen ding is en ik ben dan ook blij dat ik hier nog wel de meeste mogelijke vrijheid geniet die op deze wereld mogelijk is. Toch zou ik graag nog meer vrijheid willen want ik voel mij regelmatig opgesloten in dit land en deze wereld, maar ik ben bang dat die soort vrijheid vooral alleen maar te koop is met een boel geld.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

5.5.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.