5.11.2016 – Ben je vandaag trots op iemand geweest?

5.11.2016

Ben je vandaag trots op iemand geweest?

Op mijn vriend. Hij heeft namelijk de hele dag verslagen zitten typen voor school. Echt vier achter elkaar ofzo. Ik heb altijd wel respect voor mensen die zo met school bezig kunnen zijn. Dat is namelijk iets waar ik zelf altijd veel moeite mee had. Één verslag typen is okee, maar de hele dag achter elkaar non stop met school bezig zijn is iets wat ik niet vaak deed. Ik weet niet helemaal of trots het goede woord is, maar ik heb er zeker respect voor wanneer ik zie dat iemand zo gemotiveerd met zoiets bezig is.

En ik ben ook wel een beetje trots mijzelf eigenlijk. Ik besloot namelijk op 1 november dat ik, in elk geval deze maand, elke dag weer een stuk wilde lopen, hardlopen of iets anders actiefs wilde doen. Nu zeg ik dat wel vaker tegen mijzelf, maar vaak komt er al snel iets tussen. Dat ‘iets’ mag je eigenlijk gewoon wel een smoes noemen trouwens. Meestal is het wel een goede smoes, maar uiteindelijk kan je altijd wel in elk geval een kwartiertje naar buiten om een rondje te lopen of rennen. Dus het is nooit een goed excuus eigenlijk. En tot zo ver deed ik dat ook elke dag nog deze maand. Zelfs net, toen het regende. In plaats van een excuus om niet te gaan, maakte ik een excuus om toch wel te gaan. Er zat een Weezing (Pokémon Go) in de buurt. En die heb ik nog niet. Helaas vond ik hem ook niet, maar ik heb wel mooi even 2.5 km gelopen. Door de regen. En daar ben ik best een beetje trots op! 

 


Het antwoord van vorig jaar.

5.11.2015

Byalien

3 reacties

  1. Goed dat je het nu even wat langzamer doet en beter rekening houdt met je lijf. Ik wandel en fiets gelukkig ook nog! Maar daar moet je van houden met deze kou! Dankjewel!

    • Dankjewel!
      Ik probeer nu eerst vooral weer wat te bewegen zonder het echte trainings gedeelte. Die schema’s zijn inderdaad wel erg handig! Toen ik twee jaar geleden echt met hardlopen bezig was maakte ik mijn eigen schema’s uiteindelijk. Maar ik raakte helaas geblesseerd. Nu wil ik vooral focussen op weer langzaam op eigen tempo beginnen. En ik wil vooral niet meer alleen maar gaan hardlopen, want dat valt blijkbaar dus erg zwaar op mijn lichaam na een tijdje.. Pas daar ook voor op! Succes nog! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.