5.1.2017 – Wat vind je echt belachelijk?

5.1.2017

Wat vind je echt belachelijk?

Zoveel.

Ik denk dat iedereen die hier vaker komt dat ook wel weet haha.

Wanneer je het woord ‘Belachelijk’ intoetst in de zoekbalk van mijn site kom je best een lijstje artikelen tegen waarin ik het woord gebruik en ook nog wat uitleg geef over waarom ik het belachelijk vind.

Ik heb twee dagen geleden ook nog een redelijk omvattend stukje geschreven bij de vraag van 3 januari. Over alles wat ik zou willen veranderen in de wereld. Dat ik het wil veranderen betekend uiteraard dat ik het belachelijk vind.

Toch vind ik ook iets algemenere dingen belachelijk. Op dit moment onder andere dat Ziggo alweer geen tot slechte ontvangst heeft. Terwijl ik deze zin typ verpest ik het blijkbaar helemaal want ik krijg nu net een foutcode 8080 te zien. Wat inhoud dat het bestand niet meer beschikbaar is. Ik wilde alleen maar wat bewegende beelden op de achtergrond terwijl ik mijn vragen beantwoord.. Wat heb ik aan al die extra functies die zo aangeprezen werden als ik niet eens simpel tv kan kijken. Belachelijk toch?

Maar wat ik nog het aller aller belachelijkste vind op dit moment is dat de profieltekst van mijn Blackbunny profiel weg is! Ik herinnerde mij tijdens het schrijven hiervan namelijk dat ik ooit een ‘Ik vind dit belachelijk lijstje’ had gemaakt, erg handig voor bij deze vraag! Dit lijstje stond online op een site, namelijk Blackbunny.nl. Samen met nog een half levenswerk aan tekst. Ik heb deze link wel eens gedeeld hier, dus misschien dat enkelen deze tekst zelfs wel eens gezien of zelfs gelezen heeft. Het was zo een lang stuk en er stond zoveel informatie over mij in dat het elke keer weer ontzettend leuk was om te lezen. Alsof ik mijzelf weer even leerde kennen, maar dan mijn ik van toen ik 18 was. Super leuk! Tot mijn grote schrik zag ik net alles dus dat mijn profiel blanco was. Niks meer van over. Ik moest nog net niet huilen.. Ik heb een tijdje terug wel een mail gehad dat het beheer niet langer actief zou zijn op de site, maar de profielen waren veilig en zouden bewaard en altijd nog te bekijken blijven. Ook hebben alle andere profielen nog wel tekst, het lijkt echt alleen die van mij te zijn. Boehoehoee! Ik heb net dus maar een mailtje gestuurd naar het beheer in de hoop dat ze nog eens die email bekijken en mij misschien kunnen helpen.

 

Ja.

Echt belachelijk.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

5.1.2016

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.