4.5.2017 – Hoe draag je je haar het liefst?

4.5.2017

Hoe draag je je haar het liefst?

Los!

Dat verdient een uitroepteken want ik heb het al jaren niet meer los gedragen. (Tot een paar weken geleden dan.) Mijn haar is werkelijk een drama om los te dragen. Het is enorm pluizig, statisch en het klit elke paar minuten opnieuw volledig in zichzelf vast.

Totdat ik er dus een tijdje terug achter kwam dat dit allemaal niet gebeurde als ik mijn haar doe met een stijltang. Het wordt heel glad en uiteraard stijl daarvan, maar het fijnste is dus dat het ook glad blijft gedurende de dag! Daardoor kan ik het eindelijk los dragen zonder dat mijn haren een eigen leven gaan leiden en daar maak ik regelmatig gebruik van de laatste tijd.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

4.5.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.