4.5.2016 – Hoe draag je je haar het liefst?

4.5.2016

Hoe draag je je haar het liefst?

In een strakke/rommelige knot bovenop mijn hoofd.

Eigenlijk zou ik graag eens wat anders willen, maar geen enkele haarstijl past bij mij. Moeilijke opgestoken kapsels zijn niet mijn ding. Ik vind het te moeilijk en als ik het al zou kunnen vind ik het teveel tijd kosten. Ik wil niet in de weer met haar tangen en föhns. Een borstel en een elastiekje/klip moet voldoende zijn.

Dus dan kom je uit bij een staart, wat ik meestal niet zo mooi vind bij mijzelf. Los zou ook nog kunnen, als mijn haar dan niet binnen 10 minuten veranderd zou zijn in een grote pluizenbol.

En zo blijft de rommelige knot over. En op sommige dagen doet hij het echt geweldig. Als een rommelige knot goed zit vind ik het namelijk één van de leukste kapsels in het algemeen. Die van mij zit niet zo heel vaak goed helaas. Maar dat terzijde.

Byalien

2 reacties

  1. Haha de “prop het in een knot boven op mijn hoofd” is mijn favo kapsel als ik thuis ben. Heerlijk geen haar in mijn gezicht ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.