4.2.2017 – Hoe kom je aan je dagelijkse lichaamsbeweging?

4.2.2017

Hoe kom je aan je dagelijkse lichaamsbeweging?

Niet meestal.

Ondanks mijn pogingen om meer te bewegen blijf ik het erg moeilijk vinden om het dagelijks te doen. Sinds ik geen vaste dagbesteding meer heb waarvoor ik naar buiten hoef, merk ik ook dat ik minder vaak naar buiten ga. Wanneer ik dus een dag heb waarop ik geen afspraken heb of naar buiten moet voor boodschappen of iets dergelijks, heb ik gewoon weinig zin om mij helemaal klaar te maken en naar buiten te gaan en doe het daarom vaak ook  niet. Al moet ik wel zeggen dat dat ook deels door het weer komt. Met de kou heb ik gewoon erg weinig om naar buiten te gaan om een rondje te lopen.

Toch heb ik wel één ding wat mij motiveert om toch naar buiten te gaan, zelfs al heb ik geen zin. Dat ding is Pokemon Go. 90% heeft het spel ondertussen opgegeven, heb ik ook een tijdje gedaan, maar sinds ik het weer speel sinds een paar maanden moet ik gewoon zeggen dat het mij helpt. Het maakt buiten in de kou lopen gewoon net iets aantrekkelijker om te doen.

Het zorgt er zelfs voor dat ik nu regelmatig lopend naar de winkel ga. Dat is al niet meer voorgekomen sinds ik een auto heb.. Ik kom niet elke dag aan de aanbevolen hoeveelheid lichaamsbeweging, maar als er dus iets te noemen is wat mij motiveert om aan mijn dagelijkse lichaamsbeweging te komen dan is dat Pokemon Go.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

4.2.2016

Byalien

Eén reactie

  1. Ik doe weinig behalve in huis en boodschappen doen.
    Dat is al genoeg
    Meer de oefeningen van de fysiotherapeut dat maakt dat de klachten erger worden en dan kan ik bijna helemaal niet meer lopen.
    Dus rustig aan voor mij!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.