31.10.2016 – Ben je verveeld?

31.10.2016

Ben je verveeld?

Nee.

Ik ben nooit verveeld.

Zelfs al lijk ik volgens jou verveeld omdat ik er blijkbaar wel eens zo uit zie. Laat je niet in de maling nemen door mijn verveelde blik. De kans is 99% dat ik geconcentreerd aan het nadenken ben. Of het is die ene 1% van de tijd waarbij ik me besef dat het best wel eens goed is om mijn best te doen om me te ‘vervelen’ of actief niks doen zoals ik het liever noem.

Ik denk namelijk dat verveling een heel nuttig iets is. Wanneer je je verveelt ga je automatisch meer openstaan voor dingen, want je verveelt je toch. Ik zou best eens wat meer willen openstaan voor verveling, maar ik verveel me gewoon echt nooit. Er zijn honderd dingen die ik zou kunnen doen.

En om ook meteen maar terug te komen op de meest gestelde vraag op het moment. ‘Je hebt nu helemaal geen werk of iets toch? Wat zul je je vervelen!’ Nee, nee, nee en nogmaals nee. Wanneer je hier vanuit gaat heb je naar mijn idee of gewoon een simpele geest die zichzelf niet kan vermaken óf je hebt te lang gewerkt en jezelf verloren in het werken. Niet lullig bedoeld verder. Vreemd genoeg krijg ik het vooral steeds drukker met mijzelf en mijn hobbies die ik vergeten was dankzij het leven.

 


Het antwoord van vorig jaar.

31.20.2015

Byalien

3 reacties

  1. Haha herkenbaar! Ook ik verveel mij nooit! En als je je toch verveelt schijnt dat goed voor je hersenen te zijn, gaan ze nieuwe verbindingen aanmaken enzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.