30.6.2016 – Volg je een televisie programma?

30.6.2016

Volg je een televisie programma?

Ja en nee.

Ja, want ik volg echt behoorlijk veel series. Toevallig heb ik ze vandaag weer eens uitgezocht, oftewel in mijn agenda geschreven welke aflevering waar en wanneer komt. Dit doe ik om de zoveel tijd bij elke serie die ik volg zodat ik niks vergeet. 

Nee, omdat ik niet zeker weet of series onder tv programma’s vallen. Eigenlijk wel, maar ik denk dat de vraag meer bedoeld of ik naar praatprogramma’s, het nieuws of andere typische tv dingen kijk. En dan is het antwoord weer nee. Ik kijk af en toe wel eens wat hoor! Maar ik doe niet mijn best om het te volgen, zoals ik vroeger bijvoorbeeld wel deed met Goede tijden. 

En zelfs al vallen de series die ik kijk wel onder tv programma’s dan nog kijk ik ze niet op reguliere tv. Ik heb nou eenmaal een hekel aan reclames en ik kijk persoonlijk zelfs liever geen serie dan serie met 6 reclames er tussen gepropt. 

Zelfs de dingen die ik op tv kijk, kijk ik alleen maar wanneer ze de mogelijkheid hebben om vooruit te spoelen. Misschien stel ik me aan, maar ik hoor/zie/lees bij alles wat ik verder doe (echt bijna alles, let er maar eens op!) al meer dan genoeg reclame, laat me dan op z’n minst ongestoord tv kijken.

Byalien

Eén reactie

  1. Ja ik kijk alleen nog maar Netflix
    Verveel me stierlijk als ik tv kijk als ik op visite ben vanwege de reclames
    Dus ja ben het met je eens
    Geen reclame tijdens het kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.