3.5.2016 – Welk cijfer geef je vandaag?

3.5.2016

Welk cijfer geef je vandaag?

Een 6. En half.

Denk ik.

Vandaag was best een goede dag. Ik heb gezellig met mijn vriend boodschappen gedaan en lekker gekookt en gegeten. Terwijl we een nieuwe serie gingen kijken. Dus dat was best wel een dikke 8 waard geweest.

Helaas moest ik vandaag toch nog wel een paar uur werken en kon daarom niet fijn wakker worden/uitslapen. Ook kreeg ik gedurende de dag steeds meer last van hoofdpijn, dus ook dat was een beetje jammer.

Vandaar geen dikke 8, maar toch nog wel een oké dag.

Byalien

2 reacties

  1. Ja de mijne een 7, er werd maar aangenomen dat ik toch na een kop soep als omkoperij ff de boel afmaakte en intussen was het half twee ✌.
    Oude truc viel er voor, weer!
    Smiddags wel lekker vrij en wat geshopt allerlei kleine dingen gekocht was gewoon nodig
    En lekker chillie gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.