3.3.2017 – Wat kan jou echt verwonderen?

3.3.2017

Wat kan jou echt verwonderen?

Hoe onnadenkend, niet meelevend en bot anderen soms kunnen zijn.

Ik ben dat zelf waarschijnlijk soms ook wel eens, toch doe ik zelf over het algemeen altijd oprechte moeite om een ander te helpen/op te beuren/blij te maken/of gewoon aardig te zijn en iemand niet af te kappen. Zelfs al heb ik daar geen zin in of vind ik dat ze zich aanstellen. Dat laat ik niet merken, want ik zou het waarderen wanneer ze dat ook voor mij zouden doen wanneer ik met een dom ‘probleem’  aankom.

Soms vraag ik mij af waarom ik altijd die moeite blijf doen, want specifiek deze dag had ik het idee alsof niemand naar mij wilde luisteren of begrip voor mij wilde hebben. Uitermate frustrerend vond ik dat. Ik kan dat natuurlijk niet altijd maar van iedereen verwachten, specifiek van onbekenden, maar een beetje begrip in het algemeen is toch niet teveel gevraagd..?

Het gene wat mij deze dag dus eigenlijk het meest verwonderde is dat ik mij enorm alleen gevoeld heb ondanks dat ik best veel mensen contact gehad heb deze dag.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

3.3.2016

Byalien

Eén reactie

  1. Mooi geschreven, ja ik heb daar ook last van. Het leven is vol met frustratie maar dat is ook leren iedere dag maar weer of we er nu zin in hebben of niet.
    Het verwondert mij iedere dag weer hoe ik verder leef! Maar tegelijkertijd ishet heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.