29.7.2016 – Wat is het leukste dat je vandaag hebt meegemaakt?

29.7.2016

Wat is het leukste dat je vandaag hebt meegemaakt?

Oeii, vandaag was om meerdere redenen niet een specifiek leuke dag..

Toch zijn er altijd wel leuke dingen en na even nadenken waren het er toch een paar.

Hoewel ik meestal niet zo blij word van de klanten op mijn werk was dat vandaag toch even wel zo. Ik vertelde laatst al dat ik super slecht ben in het herkennen van mensen en dus ook klanten. Nou vandaag even niet! Ik hielp een mevrouw en raakte in een leuk gesprek met haar. Zij leek mij niet meteen te herkennen, maar ik haar wel. Van mijn vorige werk bij een andere kledingzaak, want daar was zij ook klant bij mij. Toen dat ter sprake kwam reageerde zij met: ‘Oh ja inderdaad! Ik vond jou er al zo bekend uit zien!’ Waarna we nog even verder praatten en elkaar vervolgens een fijne avond wensten. 

Heel random, maar ik vond het oprecht leuk om eens iemand wel te herkennen en haar daarnaast ook nog eens goed te kunnen helpen. Ze verliet heel tevreden de winkel en ook dat is iets wat ik toch wel echt heel leuk vind. Die paar mensen die echt blij zijn met de hulp die je ze geboden hebt en zichtbaar tevreden de winkel verlaten. 

Ook dat ik nu zo een serie ga kijken is leuk. Vooral omdat het een serie is die ik al helemaal vergeten was nadat het eerste seisoen eeuwen geleden eindigde. Gisteravond laat kwam ik erachter dat er een heel nieuw tweede seisoen is en dat maakt vandaag ook een stuk leuker! De serie is Between. (Geen link want imdb.com app doet stom 🙁

Byalien

2 reacties

  1. Oh between ik denk dat ik dat ken.
    De rest ben ik alweer vergeten.
    Het zijn vaak van die momenten dan is het ff leuk. Vertel je het na dan is het moment al voorbij!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.