29.12.2015 – Waar vier je oud en nieuw en met wie?

29.12.2015

Waar vier je oud en nieuw en met wie?

Geen idee eigenlijk nog. Ik had het het liefst dit jaar weer gevierd zoals vorig jaar. Toen kwam mijn vriendin Tini, die toen nog mijn buurvrouw was, langs bij ons thuis en dat was echt heel gezellig. Maar omdat zij nog in Lissabon woont kan dat niet.

In het verleden heb ik samen met mijn vriend best grote feesten gegeven maar ook dat zit er dit jaar niet echt in. En het is best gek om voor het eerst geen plannen te hebben voor iets waar ik vroeger het hele jaar naar uit keek.

Ik zou het ook graag eens in een ander land willen vieren maar sinds ik 31 december de hele dag nog moet werken is dat geen optie. Anders had ik misschien overwogen door gebrek aan plannen ergens anders heen te gaan. Maar dit jaar dus niet.

Voor zover geen plannen dus dat word waarschijnlijk thuis samen met mijn vriend.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.