28.4.2017 – Ben je door iemand op je vingers getikt vandaag?

28.4.2017

Ben je door iemand op je vingers getikt vandaag?

Nee.

Maar ik had dat best zelf kunnen doen. Ik kwam er niet aan toe om deze vraag te beantwoorden en dat had ik wel gewoon moeten doen. Het stond in de planning, ik heb alleen een beetje problemen met plannen deze week. Ik ben ontzettend druk met van alles en verzin ook steeds nieuwe dingen die ik kan doen, maar ondertussen stel ik de dingen waar ik echt mee bezig zou moeten zijn nu al een paar dagen uit.

Ik had mijzelf deze dag echt even op mijn vingers kunnen tikken en wat dingen gaan doen, maar ik stelde het nog verder uit en nu is het twee dagen later én zondag. Wat mijn uitstelgedrag nog een beetje aanmoedigt.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

28.4.2016

Byalien

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.