27.2.2017 – Welke vraag wil je graag beantwoord zien?

27.2.2017

Welke vraag wil je graag beantwoord zien?

Lastig!

Ik heb niet zoveel vragen die niet beantwoord zijn op het moment..

Ik zou wel graag willen weten of ik later een beetje succesvol zou zijn, maar die vraag zal ik niet beantwoord zien tot het ‘later’ is. Handig zou het wel zijn als je dat nu alvast kon weten. Als het antwoord dan ‘Nee’ zou zijn zou je veel beter kunnen bepalen welke dingen wel goed zijn om te doen. Ideale wereld.

Maar dat kan niet, dus ik zal even mijn best doen een beter antwoord te verzinnen.

Het is ondertussen een dag later, ik vergat erop terug te komen, en ik heb nog steeds geen goed antwoord verzonnen. Ik houd het wel bij het bovenstaande.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

27.2.2016

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.