27.1.2017 – Kun je jezelf in vier woorden omschrijven?

27.1.2017

Kun je jezelf in vier woorden omschrijven?

Uhh. Ja, ongeveer.
Ik denk niet dat je mijn hele persoonlijkheid met vier woorden kan beschrijven, maar zeker een deel.

  • Creatief.
  • Andersdenkend.
  • Introvert.
  • Dierenliefhebber.

Ik weet dat ik vorig jaar vier totaal andere woorden opschreef. Ik weet niet meer precies welke, maar ik weet wel dat het geen van deze vier was. Het leuke aan deze vraag vind ik dan ook dat hoewel het antwoord eigenlijk hetzelfde zou moeten zijn, dat het dat waarschijnlijk nooit zal worden omdat het teveel afhangt van het moment.

Creatief. Omdat ik sinds deze maand in een enorm creatieve bui zit en omdat ik bijna geïrriteerd raak wanneer ik dat moet pauzeren voor iets of iemand. De ene keer is deze eigenschap wat meer van toepassing dan de andere keer en ik ben blij om hem na best een tijdje weer terug te zien.

Andersdenkend. Omdat ik echt bezig ben met dingen anders bekijken en omdat ik van mijzelf sowieso al vrij andersdenkend ben dan de meeste mensen.

Introvert. Omdat ik dat eigenlijk gewoon ben, maar ook omdat dit op het moment nog veel meer aanwezig is dan anders. Ik zou bijna kunnen zeggen dat het aantal mensen wat ik tot zo ver dit jaar gesproken heb op twee handen te tellen is, maar dat is nog net iets te overdreven. De reden hiervoor is waarschijnlijk die creatieve bui.

Dierenliefhebber. Omdat dat altijd eigenlijk al zo is, en omdat ik hier meer mee wil doen.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

27.1.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.