26.11.2016 – Welk huishoudelijk klusje vind je strontvervelend?

26.11.2016

Welk huishoudelijk klusje vind je strontvervelend?

Op dit moment eigenlijk elk klusje. 

Ik ben echt veel te druk bezig met iets wat niks met huishoudelijk werk te maken heeft en heb dan ook al bijna twee weken zo goed als niks in huis gedaan. Dat betekent dat elk klusje nu een enorme klus gaat worden en dat maakt het nog erger. Eerlijk, zoals het er nu uitziet zou ik niemand binnen laten.

Maar normaal gesproken, ik denk dat ik de afwas het ergste vind. Het is gewoon stom en vies en ik heb een gruwelhekel aan afwaswater. Ook het opvouwen van de schone was is iets wat ik het liefst zo lang mogelijk uitstel.

Verder vind ik de meeste klussen wel leuk hoor! Het komt er gewoon echt niet van op het moment omdat ik de hele tijd met iets veel leukers bezig ben!

 


Het antwoord van vorig jaar.

26.11.2015

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.