24.2.2016 – Wat wil je nog doen in je leven?

24.2.2016

Wat wil je nog doen in je leven?

Best wel veel eigenlijk, voor mijn gevoel heb ik nog niet zoveel gedaan.

Ik wil nu eerst graag verhuizen. Dat gaat ergens deze week en volgende week gebeuren. Dus dat komt wel goed.

Voor de rest zal ik mijn incomplete  bucketlist er even bij pakken. Wel zo makkelijk.

• Verhuizen. Maar dat gaat dus al bijna gebeuren!
• Een boek schrijven.
• Een eigen bedrijf beginnen waar ik een goed inkomen kan halen.
• Naar Burning Man.
• (lange) Reis door Afrika.
• Een zandkasteel bouwen in de Sahara
• Vakantie met mijn vriend naar Parijs.
• Terug op vakantie in Denemarken.
• Een reis in mijn eentje in de auto naar ‘geen bestemming’.
• Terug naar mijn oude fitness schema.
• 10 km hardlopen.
• Leren freerunnen.
• (naakt) Fotoshoot.

Opzich niet zulke onmogelijke dingen.. De reizen kosten alleen best veel geld maar daar heb ik hopelijk nog lang de tijd voor.

Het eigen bedrijf is ook een dure en vooral een grote gok. Daar ben ik nog niet zo goed in. Maar ik weet wel zeker dat ik dit wil. Elke dag dat ik voor een baas werk raak ik vastbeslotener om zelf een bedrijf te starten.

Dat boek komt er ooit nog wel, ik moet alleen nog even één idee kiezen uit de tientallen die in mijn hoofd zweven of een manier vinden om ze samen te voegen. Work in progress.

De fitness goals zou ik beter wel nu kunnen doen. Ik weet hoe makkelijk het eigenlijk is en hoeveel voldoening het zou geven. Toch kan ik me er door zo’n honderd redenen niet toe zetten. De grootste is dat ik me lichamelijk en geestelijk niet in orde voel. Als dingen beter gaan is dit waarschijnlijk het eerste wat ik weer ga doen.

En dan de fotoshoot nog. Waar ik er meerdere van wil doen. In het begin vooral om te oefenen. (Ik ben echt een super slecht model die onbedoeld precies altijd op de klik een dom hoofd trekt.) Ik zou echt graag beter op foto’s willen staan zodat ik wat minder panisch hoef te doen zodra iemand een camera trekt. En als ik dan helemaal comfortabel ben zou ik graag een naaktshoot willen doen. Maar dan wel nette foto’s. Gewoon omdat ik dat leuk vind voor later.

Niet zo heel lang geleden stond een blog beginnen ook nog op deze lijst. Maar die kan ik inmiddels afstrepen! Dus er zit toch wel een soort van voortgang in deze lijst!

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.