23.3.2016 – Heb je ooit iets gejat?

23.3.2016

Heb je ooit iets gejat?

Voor zover ik me kan herinneren eigenlijk niet.

Ik zeg eigenlijk, omdat ik wel eens per ongeluk iets heb gejat. Ik was namelijk eens in een kringloop winkel waar ik een heel mooi hangertje voor een ketting vond. Deze kon niet in het mandje want hij was te klein en zou er doorheen vallen. Toch wilde ik nog uitgebreid verder kijken en wilde ook mijn handen een beetje vrij hebben. Dus ik stopte het hangertje even in mijn jaszak. Bij de kassa rekende ik al mijn spulletjes af, maar vergat toch nog dat hangertje in mijn zak. En hoewel ze er waarschijnlijk hooguit 50 cent voor hadden gevraagd voelde ik me toch best schuldig!

Gelukkig kwam ik regelmatig in deze kringloop en heb hem de eerstvolgende keer weer mee terug genomen en gemeld wat ik had gedaan. De verkoper vond het uiteindelijk helemaal niet erg. Hij vond het allang fijn van mij dat ik er even mee terug gekomen was. Uiteindelijk mocht ik de hanger alsnog gewoon zo meenemen. Eerlijkheid loont!

Alle keren daarna heb ik wel al mijn vondsten bij de kassa gebracht als ik nog verder wilde kijken, want per ongeluk iets stelen bleek niet één van de leukste dingen die ik ooit deed. 😉

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.