23.11.2016 – Wat heeft de hoogste prioriteit tot het einde van het jaar?

23.11.2016

Wat heeft de hoogste prioriteit tot het einde van het jaar?

Genieten.

Ik heb namelijk met mijzelf afgesproken dat ik zodra het nieuwe jaar start ik serieus op zoek ga naar een nieuwe baan.

Nu ben ik ook wel een soort van serieus op zoek, maar ik ben toch ook zeer kieskeurig. Zo zijn er wel banen, maar zit ik vooral zelf de hele tijd te twijfelen. Het grootste probleem vind ik de feestdagen. Werken op feestdagen vind ik niet oke en wil ik gewoon niet doen. Simpel. Nadeel aan nu nog een baan zoeken is dat je het nieuwe slaafje wordt en dus zeer waarschijnlijk juist die dagen moet werken. Eigenlijk ook best simpel. Maar ik heb al plannen. En zelfs al had ik die niet, dan vind ik het onmenselijk om op die dagen te werken en sla ik die banen op het moment allemaal af.

Dus ik geef mijzelf nog 38 dagen om te genieten van het leven zoals het nu is. En daarna heb ik geen echt goede excuses meer voor mijzelf helaas.

Oeii 38 klinkt wel echt als heel weinig.. 

Oke, 39 dan. 1 Januari moet je gewoon niks willen doen.

 


Het antwoord van vorig jaar.

23.11.2015

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.