22.12.2015 – Wat is de lekkerste taart die je ooit hebt gegeten?

22.12.2015

Wat is de lekkerste taart die je ooit hebt gegeten?

Ik houd niet zo heel erg van taart eigenlijk. Wat best wel lastig en vervelend kan zijn in heel veel situaties omdat het van je verwacht word. Als ik het weiger word er 9 van de 10 keer gezegd: ‘Ach, kom op zeg! Jij word er echt niet dik van hoor!’ Want dat ik echt niet zo van taart houd bestaat natuurlijk niet.

Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Zo verkopen ze bij de bakkerij waar mijn moeder werkt hele lekkere gebakjes. (wacht, is dat dan wel taart..?) Het zijn een soort bollen van chocola en die zijn dan gevuld met schuim. Echt super lekker! Dat is echt het enige taart iets waar ik altijd ja tegen zeg.

Verder kan het soms ook wel lekker zijn om zelf een taart te bakken. Maar zelfs dan maak ik liever nog een cake of merengue schuimpjes.

Nee met taart achtige dingen maak je mij meestal niet blij.
Sorry lieve mensen..

Byalien

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.