22.1.2017 – Waarom was vandaag een productieve dag?

22.1.2017 

Waarom was vandaag een productieve dag?

Omdat ik daadwerkelijk vrij productief was!

Na het (te laat, maar eigenlijk niet want het is een zondag) opstaan had ik last van pudding in mijn hoofd. Ik had niet zo best geslapen en het ging allemaal een beetje moeizaam. Toch kon ik mij op de een of andere manier (frustratie) ertoe zetten om onze rommelige badkamer eens goed op te ruimen. Halverwege kreeg ik er echt plezier in omdat ik zag hoe geweldig schoon alles werd. Ik deed het beter dan ik in eerste instantie van plan was, maar kijk nu vol plezier naar een blinkend schone badkamer.

Om het af te maken gooide ik ook alle was die nog over was van deze week in de wasmachine. Een lege wasmand is een zeldzaam verschijnsel wat je moet koesteren voor zolang het duurt. Dat gaf ook veel rust in mijn hoofd.

Ik ruimde de woonkamer op.

Typte een nieuwe blog voor een nieuwe serie die ik wil gaan doen hier. Ik was er erg blij mee en moest mij inhouden om hem niet meteen online te gooien. Ik had gisteren alleen ook al een extra artikel dus het leek mij een beetje veel om er nu alweer een artikel achteraan te gooien.

Daarna bereidde ik mijn moestuintjes voor dit jaar voor. Vorig jaar gingen er wat dingen mis en daar heb ik van geleerd. Dit jaar dus hopelijk een succesvollere oogst met wat nieuwe aanpassingen. Ik bedacht mij dat het misschien leuk was om hier over te schrijven. Moestuintjes tips ofzoiets. Dus maakte ik ondertussen foto’s.

Daarna ruimde ik alle rommel op die de moestuintjes gemaakt hadden. En maakte ik een creatieve en erg lekkere maaltijd.

Ook ben ik/we verder nog erg productief geweest als serie kijken een ding op de lijst geweest was. En daarna schreef ik dit verhaal nog.

Ik vond dat allemaal nog best veel voor een luie zondag!

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

22.1.2016

Byalien

Eén reactie

  1. Nou helemaal geweldig!
    Ja ik heb dat ook wel eens dan plan je niks maar dan ineens ga je wat doen en pak je een klus aan en ben je niet te stoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.