21.7.2016 – Waar maak je je zorgen over?

21.7.2016

Waar maak je je zorgen over?

Bij de vraag van gisteren vertelde ik over dat ik vanaf september geen verkoopster meer ben en dat betekend dat ik mijn baan dus kwijtraak. Deels vind ik dat niet erg, want ik wilde er eigenlijk toch al niet meer werken, maar geen baan hebben is ook wel een beetje lastig.

Lichamelijk ben ik niet erg geschikt voor een aantal banen en ik moet ook toegeven dat ik een heleboel andere banen gewoon niet zou willen doen omdat het gewoon geestdodend en slecht voor mijn mentale toestand is.

Ik weet ook dat ik dus enigszins veeleisend ben, maar eigenlijk wil ik ook gewoon graag naar mijn lichaam kunnen luisteren op mijn werk en dat is dus een beetje lastig.

Je zou dus kunnen stellen dat ik mij op dit moment het meest zorgen maak over het krijgen van een andere baan en welke baan dat dan zou zijn.

Byalien

Eén reactie

 1. Jeetje meisie toch?
  En wat nu?
  Maar er komt altijd wel een oplossing of niet ?
  Dus het is nu wel zeker?
  Ja bij mij is het met begin Jan.2017 wat gaat de gemeente doen met de indicaties van mn clienten?
  Wie dan leeft wie dan zorgt.!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.