21.5.2016 – Wat gaat nooit lukken?

21.5.2016

Wat gaat nooit lukken?

Wereldvrede en vrijheid voor iedereen.

Ik schreef er al eerder over bij de vraag van 5 mei.

Ik sloot dat stukje af met: “Echte vrijheid is in mijn ogen niet haalbaar. Wij zullen helaas nooit met zijn allen over de wereld dansen terwijl iedereen op aarde vrij en blij is. Samenwerkt, elkaar helpt en verder doet wat hij of zij wil met het leven en zich zonder strakke regels of bemoeienis aan de ‘norm’ houd. Ik wou echt dat het wel kon, maar helaas kan ik me niet voorstellen dat wij dit ooit gaan bereiken.”

Eigenlijk staat dit net zo goed voor wereldvrede en daarvan denk ik ook dat het niet haalbaar is. Als het aan mij zou liggen wel hoor, maar het ligt aan de wereld en die lijkt dat toch niet te willen ondanks dat ze allemaal zeggen van wel.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.