21.1.2017 – Waar kijk je naar uit?

21.1.2017

Waar kijk je naar uit?

Iets waarvan ik nog niet weet wat het is.

Ik kijk uit naar een verandering. Ik weet zelf alleen nog niet precies wat die verandering gaat zijn.

Wel wil ik dat hij er gaat komen, want ik wil niet altijd maar op de plek blijven waar ik nu ben. Zelfs al bevalt mij dat tot zo ver nog wel goed. Ik heb alleen ook geleerd dat hoe goed je sommige dingen ook plant, het loopt vaak toch net iets anders dan je wilde/verwachtte/hoopte. Dus stel ik mijzelf open voor alles wat maar op mijn pad kan komen en probeer de dingen die mijn interesse wekken aan te pakken. Mijzelf één richting op proberen te leggen heeft tot zo ver nog niet tot een succes geleid dus misschien moet ik het iets ruimer aanpakken en wat meer go with te flow.

Ofzo. Klinkt dit een beetje logisch?
Voor mij wel denk ik.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

21.1.2016

Byalien

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.