20.4.2016 – Vandaag was geweldig! Waarom of waarom niet?

20.4.2016

Vandaag was geweldig! Waarom wel of waarom niet?

Vandaag had wel wat geweldige aspecten.

De zon scheen in mijn kamer toen ik wakker werd en ik was vrij. Het was mooi weer toen ik naar buiten ging en dat kon zelfs zonder jas. Dat was best geweldig. Verder had Scarlett last van de lentekriebels waardoor ik meer dan eens dubbel heb gelegen om haar domme sprongen en opvliegers. Op dit moment ligt ze als een zacht bolletje naast me dus ook dat is best geweldig.

Er waren alleen ook een paar dingetjes die minder geweldig waren aan vandaag. Zoals het verplicht moeten schrijven van een email die ik eigenlijk helemaal niet wilde schrijven. Kostte me drie uur van mijn dag, 3 uur! Ja, balen. Vreemd hoe deze stukjes voor mijn site in soms enkele minuten op het scherm staan en officiële e-mails er ongeveer duizend keer zo lang over doen. Verder vond een te opdringerige deurverkoper van ‘Engie Energie’ het ook nog nodig om ongevraagd mijn tijd te komen verstoren. Per ongeluk expres doet onze bel het nog steeds niet, want dat zou handig moeten zijn in dit soort gevallen. Maar meneer besloot gewoon het raam als deurbel te gebruiken. Ik was niet gecharmeerd.

Vandaag was niet geweldig, maar het was ook niet niet geweldig.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.