20.12.2015 – Welke acteur kun jij niet uitstaan?

20.12.2015

Welke acteur kun jij niet uitstaan?

Volgens mijn vriend ben ik een cultuur barbaar. Wat inhoud dat ik niks geef om namen van onder andere acteurs. Deze vraag vond ik dan ook een beetje lastig om te beantwoorden.

Er is wel iemand die meteen in mij opkomt nu. Maar het is meer het personage waar ik een hekel aan heb. Niet specifiek aan de acteur. Dat is Al Bundy uit Married with Children. Al sinds ik hem voor het eerst zag in dit programma heb ik al een hekel aan het karakter. Verder vind ik de hele show een gigantische mislukking en geeft het naar mijn idee een verkeerde levensles mee. Maar het is vast typisch Amerikaans en ik houd sowieso niet zo van Amerikaanse shows.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.