20.10.2016 – Wat houd je bezig?

20.10.2016

Wat houd je bezig?

Een valse beschuldiging.

Blijkbaar is er een anonieme tip binnengekomen bij de gemeente over ons. Diegene had gezegd dat mijn vriend tijdens onze uitkering zwart gewerkt zou hebben. Wat dus niet waar is. Maar dat hoorden wij dus vandaag tijdens een gesprek wat speciaal hiervoor gepland was. 

Sinds dat we weer thuis zijn kan ik aan weinig anders denken dan dat. Wie heeft dat gezegd? Hoe komen ze daarbij? Waarom zou je een leugen vertellen over iemand? We hadden dik in de problemen kunnen komen als we niet hadden kunnen aantonen dat het niet waar was! Wat een lage kutstreek.

Ik heb een vermoeden wie het zou kunnen zijn. Wij hebben eigenlijk met niemand problemen of ruzie behalve met één iemand. Een tijdje geleden gebeurde er iets vaags. Wij deden er niet zo moeilijk over, maar de andere partij maakte er toen nogal een punt van en hoewel ik het eigenlijk allang vergeten was, is dit het enige wat ik zou kunnen verzinnen. Het kan eigenlijk niemand anders zijn. 

Het is frustrerend om te weten dat iemand je blijkbaar zo haat dat ze de moeite nemen om dit te doen. Ik kan het me echt bijna niet voorstellen. Het is gewoon zó raar! Leugens begrijp ik nooit al zo goed, maar vrijwillig een overheidsinstantie benaderen om een leugen in de wereld te brengen vind ik nogal wat.

Mocht ik er ooit achterkomen wie anoniempje was, dit zijn dus precies van die dingen die je niet moet flikken bij mij. Ik kan hier echt niet tegen. Dit is zo zwak. En mocht het degene zijn die ik dus vermoed, ik weet toevallig veel shit over je. Heel veel shit. Dus pas een klein beetje op met wat je doet en zegt.
Deze blog is een beetje anders dan ik verwacht had bij deze vraag. Maar dit houd me de hele dag al bezig en misschien de hele week nog wel.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.