2.3.2017 – Wat ben je aan het uitstellen?

2.3.2017 

Wat ben je aan het uitstellen?

Toevallig.

Vaste bezoekers hebben mij er vast op betrapt, sinds deze dag begon ik met het uitstellen van blogs.

Iets wat ik eigenlijk niet vaker gedaan heb, maar het voelde er even niet naar. De afgelopen tijd heb ik mij niet zo geweldig gevoeld, daardoor liep ik vast bij het maken van mijn maandoverzicht. Ik wilde er perse iets leuks van maken, maar mijn hoofd stond niet naar leuk en de maand was ook gewoon niet leuk.

In alle eerlijkheid staat mijn hoofd er nog steeds niet naar, maar dat is geen reden om niks te schrijven. Ik weet nog niet zo goed wat ik met mijn maandoverzicht van februari ga doen dus, maar de vragen ga ik in elk geval even inhalen.

Zoals ik al zei, ik voel mij  nog niet veel beter op het moment, ik wil alleen ook niet dat één van de enige dingen die ik nog wel echt leuk vind om te doen (deze blog dus) daar onder gaat lijden.

Misschien geef ik nog een gedetailleerdere uitleg over wat er met mij is op het moment, misschien ook niet.
Ik moet in elk geval gaan leren hoe ik dat moet doen en met enige verwarde trots kan ik in elk geval vertellen dat ik een stap gezet heb om dat echt te gaan leren nu.

Excuses voor mijn heerlijk verwarrende verhaal hier weer.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

2.3.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.