2.2.2016 – Wat is de beste beslissing die je ooit genomen hebt?

2.2.2016

Wat is de beste beslissing die je ooit genomen hebt?

Ik weet niet zo goed wat de allerbeste beslissing ooit was, maar ik ben zeker weten blij dat ik in heel veel situaties naar mezelf geluisterd heb en niet naar de mensen die stonden te springen om advies te geven.

Zelfs al was het advies wat ze gaven misschien wel echt een goed advies. Niemand kent mij zoals ik mijzelf ken, waardoor ik vooral zelf kan bepalen wat goed zal werken en wat niet.

Op sommige momenten was het bijna onmogelijk om niet naar een ander te luisteren maar toch deed ik uiteindelijk vaak mijn eigen manier. Het bleek niet altijd de beste manier, maar waarschijnlijk wel de leerzaamste.

De beste beslissing die ik ooit nam is niet te definiëren in één enkele specifieke beslissing.

Maar ik ben ontzettend blij dat ik ooit besloot voor mezelf te kiezen, voor mezelf op te komen en een eigen mening te hebben.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.