19.10.2016 – Wat is het duurste sieraad dat je bezit?

19.10.2016

Wat is het duurste sierraad dat je bezit?

Ik bezit veel sierraden. Alleen zijn die eigenlijk allemaal niet waardevol. 

De enige uitzonderingen daarop zijn een armband en een ring. Alleen kocht ik deze dan weer niet zelf.

De armband is een Pandora armband bijna helemaal vol met bedels en hij was van mijn oma. 

De ring kreeg ik van mijn vriend als soort van verlovingsring. Soort van omdat ik niet zeker weet of wij ooit gaan trouwen. (Niet omdat we niet getrouwd willen zijn, maar omdat we beide niet de behoefte hebben dat officieel te regelen.) De intentie blijft alsnog hetzelfde. En deze ring is op de Pandora armband na het meest waardevolle sieraad wat ik bezit.

Ook zijn dit eigenlijk de enigste twee met echte emotionele waarde. Ik heb dan wel veel sierraden, echt veel geef ik er niet om. Ik vind het gewoon leuk om veel te kunnen wisselen en koop daarom vaak iets nieuws. Zo goedkoop mogelijk het liefst. Action en Aliexpress zijn de mooiste plekken hiervoor. Goedkoop is duurkoop zeggen ze wel eens en dat is ook wel een beetje waar. Ik raak alleen enorm snel uitgekeken op sierraden dus heb ik liever een grote hoop nepsierraden dan een paar hele dure. Hoef ik ook niet zo bang te zijn om ze kwijt te raken! 

Byalien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.