17.7.2016 – Watis je favoriete seizoen?

17.7.2016

Wat is je favoriete seizoen?

Dit vind ik een hele moeilijke omdat dat er vanaf hangt wat ik allemaal doe. Zomers vind ik namelijk heerlijk, zolang ik maar vrij of op vakantie ben tenminste. Als ik alleen maar moet werken in de hitte mag de zomer juist wel overgeslagen worden voor mij. Dagen zoals vandaag bijvoorbeeld. Dik over de 30 graden en ik zit de hele dag binnen. Doe mij dan maar winter. Dan voel ik me stukken minder genaaid als ik verplicht binnen moet zitten. 

Ik heb dus niet echt een favoriet seizoen. Het hangt echt volledig van mijn activiteiten af. En zelfs al is het een bepaald seizoen, dan nog kun je niet afgaan dat het ook bepaald weer zal zijn. Het kan namelijk alsnog sneeuwen in de lente en zonnig zijn in de winter.. 

Als ik niet naar het weer moet kijken ga ik voor de lente. De lente heeft leuke feestdagen, Pasen, Pinksteren, Koningsdag enzo. Vrije dagen, maar ook wel echt mijn favoriete feestdagen.

Dus lente denk ik..?

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.