17.5.2017 – Met welke woorden kan de je de laatste drie maanden omschrijven?

17.5.2017

Met welke drie woorden kan je de laatste drie maanden omschrijven?

Realisatie, tegenslag en druk.

Realisatie, omdat ik de afgelopen drie maanden pogingen gedaan heb om iets te realiseren. Maar ook realisatie als in bewustwording. Doordat ik over dingen na moet denken raak ik mij beter bewust van het hoe en waarom. Niet altijd leuk en mijn hoofd raakt er erg vol van, maar ik denk dat het uiteindelijk wel iets zal opleveren.

Tegenslag, omdat er gewoon veel dingen tegen zaten de afgelopen tijd. Dit is een mooie gelegenheid om uit de ontkenningsfase te stappen en te vertellen dat ik niet aangenomen ben voor de opleiding waar ik auditie voor deed. De auditie ging voor mijn eigen gevoel juist heel goed en ik geloof niet dat ik de afgelopen paar jaar zo gemotiveerd voor iets ben geweest, het was dus nogal een tegenvaller toen ik hoorde niet aangenomen te zijn. Uiteraard werd ik ook de afgelopen paar maanden weer afgewezen voor verschillende baantjes, dat gevoel begint al bijna te wennen. Er raakte een belangrijk document kwijt wat naar mij toegestuurd was. De belasting aangifte was niet lief voor mij. Ik had twee week lang griep. Er gingen nog wat andere dingen fout en al met al ben ik de afgelopen paar maanden één van mijn slechtste versies ooit geweest.

Druk, omdat ik veel druk voel om dingen op een bepaalde manier te doen. Die ‘bepaalde manier’ staat niet gelijk aan mijn eigen manier. Door die realisatie en bewustwording waar ik het net al over had ben ik mij ook hier nog meer bewust van geraakt. Ik blijf een constant gevoel van druk om mij heen voelen en ik weet nooit zo goed hoe ik daarmee moet omgaan.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

17.5.2016

Byalien

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.