17.5.2016 – Met welke drie woorden kun je de laatste drie maanden omschrijven?

17.5.2016

Met welke drie woorden kun je de laatste drie maanden omschrijven?

• Verhuizen

• Lol

• Woede

Verhuizen, ja omdat ik verhuisd ben de afgelopen maanden. Precies drie maanden geleden, 17 februari, zijn wij namelijk voor de eerste keer gaan kijken in ons nieuwe huis.

Maar die andere twee speken elkaar misschien een beetje tegen.. Toch vond ik zei beide van toepassing.

Lol, omdat ik de afgelopen drie maanden gewoon veel lol en plezier gehad heb. Vooral met kleine dingetjes. Tijdens de verhuizing heb ik op een paar kleine puntjes na veel plezier gehad. Behang uitzoeken met mijn ouders, samen klussen met mijn vriend in ons nieuwe huis. Maar ook buiten de verhuizing om heb ik verassend veel leuke dingen gedaan. Zoals uit eten gaan met mijn familie, het in ontvangst nemen van mijn eerste blog pakketje, avondje uit met de schoonfamilie, dagje bloemenmarkt met mijn vriend, een bbq met mijn familie, een proefles polefitness met vriendin Tini, een avondje theater ook met Tini en vandaag heb ik nog op een beurs gestaan met mijn moeder. En al die dingen zijn nog best veel voor mijn doen! En ik heb zelfs nog veel meer lol gehad. Met vrienden die ik ook nog best veel gezien heb, maar ook met mijn vriend. Hij heeft een nieuwe soort van hobbie en ik vind het ontzettend leuk om hem te helpen hiermee. Best veel lol en plezier de aflopen drie maanden dus. Ik heb me af en toe flink gebroken gevoeld, maar het was het zeker waard!

Maar ook woede, de afgelopen drie maanden heb ik namelijk ook meer woede in mijzelf gezien en gevoeld dan ik gewend ben. Zoals vaste lezers wel weten zit ik in een uitkeringssituatie en die mensen halen echt het bloed onder je nagels vandaan. Letterlijk, want die lui maken mij zo gek dat ik uit frustratie mijn nagels af zit te bijten en peuteren tot ze bloeden. Maar erger nog, ik word er zo woest van. In en in boos maakt het mij dat die lui ons als een marionetten pop bespelen en met het geld boven ons hoofd zwaaien terwijl ze zeggen: ‘Pas op je woorden anders krijg je dat geld niet hè!’ En ondertussen doen alsof het mijn eigen schuld is en ik het zelf zo gewild heb. En dan ook nog zeggen dat dit een hele goede manier is om mensen weer de goede weg op te krijgen.. Ik krijg hier afschuwelijke haatgevoelens van en het is maar goed dat die vent niet in mijn hoofd kan zien wat ik echt denk. Als er voor mij namelijk iets is wat niet werkt dan is het wel deze werkwijze. Ik dacht namelijk dat ik al van de kleuterschool af was..

Maar verder is mijn leven dus best heel leuk hoor!

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.