17.3.2016 – Waar geniet je van?

17.3.2016

Waar geniet je van?

Het feit dat ik tot na Pasen vrij heb.. Op de een of andere manier ben ik toch doorgedrongen op mijn werk en snappen ze nu dat verhuizen erg moeizaam gaat als je elke keer aan het werk bent. Daarom heb ik nu alsnog vrij gekregen. (zoals eerder al beloofd was)
En daar ben ik natuurlijk erg blij mee.

Verder geniet ik van het verhuizen. Het zien dat het nieuwe huis steeds mooier word en dat ik eindelijk plekjes kan maken voor mijn spullen.

Verder geniet ik nog van erg veel kleine dingen op dagelijkse basis. Anders zou het leven ook maar rot zijn.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.