16.3.2016 – Heb je wel eens een slechte beoordeling gekregen?

16.3.2016

Heb je wel eens een slechte beoordeling gekregen?

Ja.

Ontzettend vaak.

Mijn middelbare schoolperiode was een kettingreactie van slechte beoordelingen. Ik kreeg slechte beoordelingen op al mijn overgangs rapporten. Mijn examen kreeg een slechte beoordeling en de tweede keer dat ik die deed kreeg het ook een slechte beoordeling. Alleen was deze net iets minder slecht en mocht ik toch nog mijn diploma meenemen.

Verder krijg ik vaak slechte beoordelingen op mijn manier van dingen doen. Want iedereen wil natuurlijk graag dat ik dingen op ‘hun’ manier doe dus is ‘mijn’ manier natuurlijk verkeerd.

Daar blijft het dan verder nog wel bij.

Oh wacht, sollicitaties. Daar krijg ik ook altijd slechte beoordelingen over. Die sollicitaties die je op papier doet bedoel ik dan trouwens. Die waarbij ik eindelijk eens wel op gesprek mag komen verlopen wel altijd goed.

Ik vind het altijd wel maf hoe ik hele A4tjes vol kan typen over vage onderwerpen voor deze site tot ik een motivatie brief moet schrijven. Dan kan ik ineens geen fatsoenlijke zinnen meer maken..

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.