16.11.2016 – Wat was het leukste van vandaag?

16.11.2016

Wat was het leukste van vandaag?

Waarschijnlijk de droom die ik vannacht had. De rest van de dag bleek namelijk vrij vervelend.

Zo kreeg ik bijna ruzie met een mevrouw in een scootmobiel, die dacht nog wel even hard voor mijn auto langs te kunnen racen. Natuurlijk is het dan ineens mijn schuld als automobilist mocht er iets gebeuren. Wat gelukkig niet zo was, maar het scheelde echt niks en ik schrok mij kapot. Gelukkig liet zij mij vrij snel weer gaan, maar ik raakte een beetje boos over de achterlijkheid van deze vrouw. Je kunt toch ook zelf even uitkijken voordat je jezelf voor een auto gooit?!

Vlak daarna liet ik een special edition glas uit mijn handen glijden tijdens het afwassen en die viel dus kapot op de grond. Overal glas. Allemaal pech. Ook hier kan ik extreem slecht tegen. Ik heb namelijk veel te veel ongelijke glazen in mijn kast staan en ik met mijn ocd kan niet tegen ongelijke dingen. Als het aan mij ligt hebben we van elk ding maar één soort in dezelfde neutrale kleur (ook zeer belangrijk!). Ik word onrustig van al die verschillende hoogtes, vormen en kleuren. En net dat ene favoriete longdrink glas met speciale opdruk valt natuurlijk stuk! De enige afwijkende die ik oprecht graag heel wilde houden. Terwijl er dus nog tig andere glazen zijn die van mij allemaal stuk mogen. Ik had echt de neiging om daarna de rest ook stuk te gooien. Wat ik niet deed natuurlijk!

Maar.. Ik sliep dus wel goed! En ik had eindelijk geen vage nachtmerries. Het was zelfs echt een leuke droom! Dus ik zal hem even kort vertellen en tot mijn grote spijt is het stukje hieronder dus niet echt gebeurd vandaag, maar in dromeland..

Ik was namelijk samen met mijn vriend uitgenodigd voor de premiere voor het hele seizoen 7 van The Walking Dead! En om het nog beter te maken kwam heel toevallig Norman Reedus (Darryl uit de serie) naast mij zitten en begonnen we een gesprek. Het was zo een leuk gesprek dat ik totaal niet meer op het scherm en de serie aan het letten was. Wat best dom is, want anders wist ik nu misschien gewoon al hoe het zou aflopen haha! En uiteindelijk kregen we het zo gezellig dat ik naar links gekeken heb om te zien of mijn vriend het niet storend vond. Wat gelukkig niet zo was. Niet veel later kwam mijn vriend in real life de slaapkamer in en werd ik wakker. Nooooooo!

Een hele maffe en niet logische droom. Want er is geen premiere van heel seizoen 7 en als het goed is kijkt Norman de serie zelf niet eens. Ook droom ik eigenlijk nooit van dit soort dingen of uberhaubt over bekende mensen. En keek ik voor het slapen gaan ook niet naar de serie. Toch vind ik het ontzettend tof om eens zoiets gedroomd te hebben want in het echt ga ik het zeker weten niet meemaken!

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

16.11.2015

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.