16.1.2016 – Wat is jou fetisj

16.1.2016

Wat is jou fetisj?

Van die dingen waar ik niet zo vaak over na denk. Daarom zocht ik het maar eens op op Google. En ik tegenstelling tot wat ik dacht, dat fetisj altijd seksueel bedoeld word. Stond op Google op bijna elke site dat het eigenlijk gewoon een voorwerp is dat erg aanbeden word. Een heilig voorwerp of een goddelijk voorwerp. En toen wist ik het eigenlijk al helemaal niet meer. Ik vind het vooral gewoon een gek en ongebruikelijk woord waarbij ik vooral meteen denk aan zweepjes, handboeien en andere sm dingen haha. En daar heb ik dan weer niet zoveel mee.

Ik heb wel dingen die ik mooi vind, extra waardeer of belangrijk vind. Maar ik zou het zelf niet categoriseren als fetisj. En daarom heb ik vandaag geen echt antwoord op de vraag. Helaas.

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.