15.6.2016 – Waardoor kun jij de tijd vergeten?

15.6.2016

Waardoor kun jij de tijd vergeten?

Goede games. Echt leuke activiteiten. Bloggen. Goede series, maar alleen als de afleveringen automatisch achter elkaar afspelen. Slapen.

Maar echt vooral een goede game. Bij alle andere dingen heb ik ergens nog wel een vaag tijdsbesef. Alleen wanneer ik echt een goede game speel is het voorgekomen dat ik na 18 uur spelen nog steeds het idee had dat het ergens in de middag moest zijn, terwijl ik dus in werkelijkheid bijna een hele dag had zitten spelen. Ik kom meestal niet over als een echte gamer. En meestal ben ik dat ook niet. Maar als ik er eenmaal aan begin moet ook al het andere wijken. Ik verander dan echt voor een paar dagen, weken of maanden in een zwaar verslaafde game zombie.

De laatste keer dat dit echt gebeurde was vorig jaar rond deze tijd. De game ARK Survival Evolved was toen net uitgekomen en ik was er zó enthousiast over! Elk uur dat ik niet achter mijn computer zat was afzien en ik telde minuten af om weer in mijn alternatieve game leven te stappen. Ik werd er serieus chagerijning van als het langer duurde voordat ik thuis was, omdat ik gewoon echt alleen maar wilde spelen. Hoewel dit echt een geweldige tijd was en ik eigenlijk dagelijks verlang naar deze game zegt mijn verstandige kant dat ik het niet moet opstarten. Niet nu, ik weet niet wanneer precies wel, maar nu nog even niet. Want ik weet 100% zeker dat ik er weer net zo in opgezogen ga worden als toen en dat zou niet heel verstandig zijn nu. Er zijn helaas teveel dingen die ik serieus moet nemen op dit moment en daarnaast zou mijn blog er enorm onder lijden en dat wil ik ook niet!

Sorry ARK! Je bent geweldig, echt waar, maar eigenlijk te geweldig.

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.