15.3.2017 – Waar droom je van?

15.3.2017

Waar droom je van?

Zombies.

Een paar dagen geleden stuurde vriendin Tini mij een linkje door van een website waar ik de stripboek versie van The Walking Dead kon lezen. Dat heb ik dus een paar keer gedaan voor het slapen gaan en dat heeft al een aantal zombie dromen opgeleverd. Meestal ben ik niet zo blij met horror gerelateerde dromen, maar dromen over zombies vind ik meestal wel tof.

Je zou de vraag ook anders kunnen opvatten, namelijk waar ik van droom in het leven.

Dat is eigenlijk heel simpel. Vrijheid en mogelijkheid. Vrijheid spreekt wel voor zich. Met mogelijkheid bedoel ik alle mogelijkheid tot mogelijkheden. En dan vooral financieel. Ik ben er echt wel zat van om super blut te zijn en te zitten wachten tot deze verzorgingsstaat mij gaat verzorgen, of niet. Ik wil het ook wel zelf doen, maar de mogelijkheid om te werken wordt mij dan ook weer niet geboden.
Ja, ik droom vooral van (financiële) mogelijkheden om dingen te doen. Ik wil gewoon graag verder gaan met mijn leven..

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

15.3.3016

Byalien

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.