15.11.2016 – Waar wil je nog graag naartoe op vakantie?

15.11.2016

Waar wil je nog graag naartoe op vakantie?

Ik zou overal wel heen willen.

Mijn grootste droom heeft hier zelfs mee te maken. Het is alleen een enorm onrealistische droom, dus vandaar dat ik het er meestal niet over heb. Ik zou namelijk graag elk land ter wereld bezoeken. En dan bedoel ik ook echt elk land. Ook de Noordpool en ook Antarctica. Mag ik dan helemaal wegdromen bij dit idee dan stel ik mij voor dat ik ook nog de mogelijkheid heb in elk land een tijd te kunnen verblijven om echt de cultuur en het land te ontdekken.

In mijn ogen is dat het ultieme leven. Van de wereld genieten. Helaas is het zoals ik al zei een enorm onrealistische droom. Zelfs al had ik oneindige financiën, dan nog zou het erg moeilijk zijn om overal te wonen. Daarnaast is het in een deel van de wereld niet eens veilig om te wonen.. Dus ik ben bang dat dit altijd een onbereikbaar iets zal blijven.

Helaas.

 


Het antwoord van vorig jaar.

15.11.2015

Byalien

3 reacties

  1. Mooie droom! Toch zijn er wel mensen die alle landen hebben gezien! Je bent alleen heel lang bezig. Ik hou mijn droom bij alle landen waar sneeuw kan liggen!

    • Ze zijn er wel, maar het zijn er niet veel helaas!
      Leuk doel! Dat is wel een stuk beter te doen dan de hele wereld haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.