14.6.2016 – Als je al je bezittingen weg zou moeten doen behalve één, wat zou je dan houden?

14.6.2016

Als je al je bezittingen weg zou moeten doen behalve één, wat zou je dan houden?

In eerste instantie zou ik hier Scarlett op antwoorden, maar toen bedacht ik mij dat als ik verder al het andere weg zou moeten doen en ik alleen met Scarlett en verder niks op straat zou staan, ik niet door kan gaan voor een goed baasje. Daarnaast zou ik de hele dag bezig zijn met haar niet kwijtraken. Dus misschien dat ik haar dan niet zou houden. Maar wel alleen op voorwaarde dat ze dan bij mijn ouders of hij Tini zou komen te wonen.

Wat ik dan zou houden? Ik denk mijn telefoon. Ik denk dat dat één van de meest nuttige voorwerpen kan zijn om te hebben wanneer je al het andere kwijt bent. Je kunt van alles opzoeken en eventueel zelfs nieuwe spullen bestellen via je telefoon! Super handig toch!

Byalien

2 reacties

  1. Ik stelde de vraag ook aan Jared en het leidde tot hilariteit om 4.58u
    PS4 was zijn antwoord!
    De mijne was mn tas daar zit meestal alles in!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.