14.4.2017 – Wat zou je nooit doen?

14.4.2017

Wat zou je nooit doen?

Ik zeg nog steeds: ‘Zeg nooit nooit’.

Rare omstandigheden vragen soms om rare acties. Je weet nooit precies zeker wat je in een bepaalde situatie gaat doen.

Wel zou ik met enige zekerheid kunnen zeggen dat ik nooit iets zou doen wat heel extreem of radicaal is zonder reden. Van nature ben ik namelijk vrij rustig en heb ik het allerbeste met alles en iedereen voor. Maar wanneer je iemand maar lang genoeg pusht of gek maakt gebeurd er soms wel eens iets wat je niet zou verwachten en ik geloof niet dat ik daar een uitzondering op ben.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

14.4.2016

Byalien

Eén reactie

  1. Ja ben het met je eens je weet nooit precies wat je zou doen in een situatie totdat je ervoor staat en dan sta je vaak verbaasd van jezelf hoe je dat achteraf gehandeld hebt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.