14.11.2016 – Wat stel je al een hele tijd uit maar ga je vandaag aanpakken?

14.11.2016

Wat stel je al een hele tijd uit maar ga je vandaag aanpakken?

Ik stel genoeg uit, maar ik heb vandaag niet extra de behoefte om die dingen aan te pakken. 

Dingen die ik uitstel zijn altijd dingen die ik niet zou willen doen, maar die door iets of iemand van mij verwacht worden dat ik ze doe. Deze week heb ik geen deadlines. Dus ik zie geen reden waarom ik vandaag ineens deze dingen wel zou doen. 

Ik ben nou eenmaal iemand die alles waar het woord ‘moeten’ voor komt te staan, uitstelt tot het echt niet meer kan. 

Een slechte eigenschap eigenlijk. Toch stoort het mij meestal niet en leeft het leven fijner sinds ik besloot zoveel mogelijk te leven volgens het motto: ‘Ik ben hier om plezier te hebben en het leuk te hebben, niet om naar andermans pijpen te dansen. Het is niet meer de middeleeuwen.’ En ik weet van mijzelf dat als het echt moet het ook altijd wel lukt. Het is niet dat ik half werk doe, het is meer dat ik beter werk onder de druk van een deadline. Tenzij het iets is wat ik dus leuk vind om te doen, dan doe ik het juist eerder te snel. 

En dan ga ik nu verder met dingen doen die ik nooit uitstel en altijd leuk vind om te doen. Het leven is namelijk al stom genoeg om ook nog extra stomme dingen te doen! 

Het antwoord van vorig jaar.

14.11.2015

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.