14.1.2016 – Wat wil je veranderen aan je huis?

14.1.2016

Wat wil je veranderen aan je huis?

Hahahaa! Wat dacht je van het hele huis?!

Of mag dat niet als antwoord op deze vraag..? Want serieus, ik zou met al mijn meubels kunnen leven. Zelfs met de lelijke, als het huis zelf maar bevalt. En niet dat dit nou het ergste huis ooit is.

Maar… stel dat ik jullie in een filmpje mijn hele huis zou willen laten zien dan zou dat in maximaal tien seconden zeker lukken en zou ik er wel twee hele stappen voor moeten zetten! Drie zelfs als je de wc nog wilt zien. Nogal klein dus.. Wat betekend dat alles wat ik bezit (en alles wat mijn vriend bezit) in de woonkamer bewaard word. Die kamer die ook de slaapkamer is maar ook de keuken en de eetkamer. Dat betekend dus dat als er dan gasten langskomen ik als een idioot ga lopen poetsen en opruimen omdat ik niet wil dat ze alles in mijn huis meteen zien als ze binnen komen.

Niet dat ik nou hele rare dingen bewaar. Maar ik ben toch wel op mijn privacy gesteld en vind het gewoon vervelend om de hele tijd mijn huis te doorzoeken of er niet per ongeluk nog wat ondergoed verstopt ligt. Beetje gênant als je schoonfamilie net op de bank zit. Maar ook met vrienden merk ik dat ik niet altijd comfortabel ben als ze bij mij thuis komen. Ik voel me ondertussen gewoon echt te oud voor z’n studenten kamertje en vind dat het een verkeerd beeld geeft van wie wij zijn.

Nog een extra verhaaltje om mijn punt duidelijk te maken..
Er was eens een deurverkoper. En hij had het lef om zomaar aan te bellen en mijn vriend iets aan te smeren. Vervolgens nodigde hij zichzelf uit om binnen te komen om alles even door te nemen. Ik had niet gerekend op bezoek en dus niet mijn opruimrondje gedaan. De jongen liep binnen plofte op ons bed neer om te zitten. (gebrek aan stoelen) Om vervolgens eens rond te kijken en in plaats van over zijn sales gezellig uitgebreid verder te vragen over de erotische massageolie die nog bij ons bed stond… True Story!

Ja daarom zou ik graag mijn huis veranderen in iets wat meer kamers heeft.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.