13.8.2016 – Heb je weleens iemand bespioneerd?

13.8.2016

Heb je wel eens iemand bespioneerd?

Niet echt. 

Maar eigenlijk ook wel een beetje.

Ik moet wel zeggen dat ik graag naar mensen kijk en in het specifiek als ze het niet doorhebben. Dat kan zijn terwijl ik op een bankje in de stad zit of wanneer ik gewoon ergens sta te wachten. Op drukke plekken vind ik altijd wel een paar mensen die het waard zijn om stiekem in de gaten te houden gewoon omdat ze iets hebben.

Ik vind dit alleen niet helemaal onder bespioneren vallen.. Iedereen kijkt wel eens naar een ander. Bespioneren vind ik meer wanneer je doelbewust iemand gaat volgen om specifiek negatieve informatie te verkrijgen. En dat heb ik nog nooit gedaan. 

Tenzij je Hyves/Facebook/Twitter stalking ook meetelt. In dat geval ben ik wel schuldig aan spionage. Maar ik zweer dat die mensen het er zelf naar maakten en dat ik hele goede redenen had om hun profielen te stalken. En dat is stiekem gewoon waar social media voor is toch.. Anders moesten ze het maar op privé zetten. Al moet ik zeggen dat ik ook dit al tijden niet meer gedaan heb.

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.