13.5.2016 – Wie vind je een mooi persoon?

13.5.2016

Wie vind je een mooi persoon?

Eigenlijk een heleboel mensen wel..

Maar de eerste drie die nu in mij op komen zijn Kat von D, Lady Gaga en Kim Kardashian. En ik vind ze eigenlijk alle drie een mooi persoon om een andere reden.

Kat vind ik gewoon een ontzettend tof wijf. Jaren lang heb ik een foto van haar meegenomen naar de kapper en ergens was ik een beetje geobsedeerd door haar totaalplaatje. De kleding, de tattoos, haar persoonlijkheid. Ik vind haar gewoon leuk en kijk graag naar haar op tv.

Ook op Lady Gaga heb ik tijden een girl crush gehad. Toen ik voor het eerst een clip van haar zag op mtv begon dit en eigenlijk is het nooit meer echt weggaan. Ik kan niet zeggen dat ik haar nou echt een super mooie vrouw vind, maar ze heeft iets wat mij ontzettend aantrekt. Bij haar is het vooral de uitstraling die het hem doet denk ik. En hoe zij alles, maar dan ook echt bijna alles, draagt en het gewoon ‘past’. De show American Horror Story werd nog 100 keer beter met haar erbij en ik werd nogmaals ‘verliefd’ op haar als persoon en karakter in de show.

En dan Kim, ja ik vind haar gewoon mooi. Verder volg ik haar totaal niet en weet ook niks over haar eigenlijk. Maar ik vind haar gewoon een plaatje om naar te kijken.

Verder vind ik eigenlijk al mijn vrienden mooie mensen en ik zie op dagelijkse basis ook nog ontzettend veel mooie mensen op straat en op mijn werk. Ik kan daar echt van genieten. Ik houd er van om mooie dingen te zien. Mooie mensen zijn ook goed. Opvallend is wel dat ik vaak specifiek vrouwen heel mooi vind, ik zou bijna denken dat ik lesbisch ben haha. Maar het is niet mooi vinden als in sexuele aantrekkingskracht. Ik vind het gewoon mooi om mensen tegen te komen die hun goede punten weten te benadrukken of een interessante uitstraling hebben en dan moet ik me soms bedwingen om diegene niet te bestoken met hoe mooi ik ze vind. (Creepy) Als ik dat toch eens doe zijn ze vaak ook nog verbaasd, vaak vinden die mensen zichzelf namelijk helemaal niet zo mooi! Zo jammer! Mensen zien vaak vooral de ‘slechte’ punten, terwijl die vaak in het niet vallen bij hun mooie en goede punten. Ik zie liever gewoon de mooie punten en een leuk persoon. Iedereen is mooi op zijn of haar unieke manier, de één kan het misschien alleen iets beter benadrukken dan de ander, maar het is er echt wel!

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.