12.7.2016 – Wat motiveert jou om elke dag aan het werk te gaan?

12.7.2016

Wat motiveert jou elke dag om aan het werk te gaan?

Geld. Sowieso.

Hoewel, op het moment motiveren de mensen van de uitkering mij ook om aan het werk te gaan. Indirect, niet dat ze erg goed kunnen motiveren, maar ik ben iets meer gemotiveerd om te werken omdat ik weet dat ik daarmee een punt heb om op te staan. Omdat ik deeltijd werk val ik buiten bepaalde regels van de uitkering. Waardoor ze mij niet helemaal kunnen dwingen om dingen te doen die ik niet wil. Wat ergens toch wel motiverend werkt. Dus yay voor werk..?

Al besloot ik een tijdje terug dat schrijven mijn werk was. Dus in dat geval is geld niet de aanleiding. Wat wel de aanleiding is weet ik niet precies.. In elk geval omdat ik het leuk vind. Vroeger had ik inspiratie en deed ik er niks mee, nu schrijf ik het op en doe ik er iets mee. En ergens geeft dat toch wel een goed gevoel.

Byalien

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.