12.5.2017 – Vind je jezelf handig?

12.5.2017

Vind je jezelf handig?

Ja en nee.

Ja, want ik ben iemand die niet snel hulp vraagt en eerst zelf tien dingen wil proberen die misschien zouden kunnen werken. Meestal werkt minstens één van al die oplossingen prima. Zo heb ik zelf al veel dingen gerepareerd. Ook in huis ben ik vooral degene die ‘handige klusjes’ doet. Van verschillende oud werkgevers heb ik ook te horen gekregen dat ik best vaak handige oplossingen heb voor dingen en één van mijn bazen noemde mij zelfs haar monteur. Zij kon het enorm waarderen dat ik zoveel handige klusjes kon en deed terwijl ik eigenlijk alleen maar verkoopster was.

Toch wil ik eigenlijk ook nee antwoorden op deze vraag. Ik ben namelijk ook die persoon die dingen laat vallen, deze dingen probeert op te vangen en daarbij iets anders ook nog omstoot. Vervolgens val ik er zelf ook nog achteraan omdat ik over mijzelf struikel. Ook mis ik met enige regelmaat drempels, traptreden, onregelmatigheden in de stoep, hekjes en lantaarnpalen. Zolang er niks echt kapot gaat kan ik hier wel om lachen, maar handig is het zeker niet te noemen.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

12.5.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.