12.11.2016 – Wie kun jij het meest vertrouwen?

12.11.2016 

Wie kun jij het meest vertrouwen?

Mijn vriend.

Maar ook mijn vrienden en eigenlijk de meeste mensen waar ik regelmatig mee omga vertrouw ik. Vertrouwen vind ik dan ook één van de meest belangrijke dingen in een relatie met iemand. Of dat nou een liefdes, vriendschappelijke, familie of zelfs zakelijke relatie is.

Vertrouwen is eigenlijk een gek iets. Het kan gebroken worden door een paar woorden of een simpele actie, maar het kan ook juist enorm veel beter worden door een paar woorden of die ene actie. Soms alleen individueel, maar soms kan de actie van één persoon er ook voor zorgen dat iemand het vertrouwen in iedereen verliest.

Mensen zeggen vaak dat als het vertrouwen gebroken is, dat dat niet meer te helen valt. Daar ben ik het niet mee eens. Als ik daar naar zou leven dan zou ik hier nu zeker niet zitten en zou ik met bijna niemand meer omgaan waar ik nu mee omga. Want bijna iedereen die ik lang ken heeft mijn vertrouwen wel eens beschaad. En dat geeft ook niet zoveel. Iedereen maakt fouten en wanneer ze hun best doen die fouten te herstellen kan dat ook juist versterkend voor het vertrouwen werken. Het belangrijkste is wel dat het niet te vaak gebeurd. Mijn vertrouwen kan namelijk best wat hebben, maar uiteindelijk moet ik natuurlijk wel weten wat ik aan je heb en waar ik aan toe ben.

Wel interessant dat deze vraag juist vandaag is, want deze dag was eigenlijk heel betekenisvol op het gebied van vertrouwen. Het gaat om een vertrouwens kwestie, dus ik zal hier uiteraard niet in detail treden, maar ik denk dat de persoon wel weet waar het over gaat mocht diegene dit lezen.

 


Het antwoord van vorig jaar.

12.11.2015

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.