11.2.2016 – Welk parfum draag je?

11.2.2016

Welk parfum draag je?

Dit is een perfect voorbeeld van z’n vraag die ik al eerder las toen ik het boek eens open deed en waarvan ik vrijwel zeker wist wat het antwoord zou zijn maar wat ineens helemaal anders bleek te zijn op de dag zelf.

Normaal gesproken draag ik altijd Vanille parfum, daarom ging ik er van uit dat dat het antwoord zou worden op deze vraag. Het had ook nog Alien kunnen zijn omdat ik daar nog een tester van heb liggen die ik de laatste dagen ook nog wel eens pak.

Maar ik verraste mezelf vandaag met mijn antwoord. Toen ik vanmiddag keek wat de vraag zou zijn zag ik dat het de parfum vraag was. En ik deed iets geks vanmorgen. Iets wat ik bijna nooit doe, ik pakte namelijk voor het eerst in een aantal maanden nu een ander flesje.. En dat deed ik niet speciaal voor de vraag, want die had ik toen nog niet gezien.

Ik pakte vandaag dus een ander flesje parfum. Soms pak ik bij speciale gebeurtenissen een andere parfum dan normaal zodat ik die geur blijf koppelen aan die gebeurtenis. Vandaag gingen we op gesprek bij de woningstichting voor een eventuele nieuwe woning. Waar ik heel enthousiast over ben. En omdat ik hier onbewust misschien mee bezig was koos ik vandaag ineens een andere parfum.

Ik heb deze al zeker een jaar niet op gehad en het is een geurtje waar ik heel zuinig op ben omdat hij voor zover ik weet niet meer verkocht word. Ik kreeg deze voor het eerst van mijn vriend op één van onze eerste jubileums. Ik denk dat het bij 1 of 3 maanden was. Dat flesje is al op maar ik haalde zelf een nieuwe. En het is Sweet Darling van Kylie Minogue. Ik vind dit echt een heerlijke geur. Als hij niet limited edition zou zijn zou dit misschien zelfs mijn signature geur kunnen zijn. Maar ik moet het doen met de ongeveer 15ml die ik nog heb. Hij ruikt erg zoet, mensen vergeleken het op internet met suikerspinnen en vanille en dat verklaard ook meteen waarom ik er dol op ben.

image-2016-02-11

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.